Primers Nadals Republicans – #RegalaRepública via @CDDRcat

Ara que ens hem regalat una República, què tal si seguim celebrant-la aquests Nadals? S’acosten dates en que compartirem moments màgics i intercanviarem obsequis amb la nostra gent. Tió, amics invisibles, Reis….. Segur que encara hi ha compres pendents, dubtes, què regalar a qui….

Oblideu-vos dels “pongos” i dels regals sense ànima. Practiqueu el #RegalaRepublica!

Doneu un cop d’ull als suggeriments del CDDR – Comitè Digital de Defensa de la República (@cddrcat). Trobareu una colla d’idees ben interessants per regalar República a les vostres persones estimades i a la mida de totes les butxaques.  Al costat de cada suggeriment trobareu l’enllaç per que pugueu fer el vostre regal en una sola clicada!

  

Solidaritat. Podeu aportar a:

  • la Caixa de Solidaritat, per ajudar a fer front a les sancions imposades per l’Estat: https://t.co/FV3OYfkpWx
  • l’Associació Catalana pels Drets Civils, en solidaritat amb les famílies dels presos, perquè puguin seguir lluitant per a alliberar-los, i ajudar en les despeses dels viatges de les visites a presons o a l’exili https://t.co/69eyUmmtsV

 

Associacionisme. Feu socis als vostres amics i familiars de les nostres entitats més compromeses. Agraïm-los tot el que han fet per la República i ajudem a fer-les créixer. Per exemple:

      

Premsa catalans. Regaleu una subscripció a qualsevol dels mitjans catalans que s’esforcen cada dia en oferir una informació fiable i arrelada a la nostra terra. Algunes idees;

 

   

Llibres i publicacions. Regalar lectura és regalar cultura. Aquí teniu algunes propostes:

  • Podeu triar un dels llibres de Liz Castro. Per exemple, Els carrers seran sempre nostres, el seu nou llibre q rememora els fets de l’1 d’octubre. https://t.co/gzvjehtmZv , o Molts granets de sorra, un llibre preciós de fotografies i històries per recordar que aquest moviment l’hem fet el poble, amb creativitat i empenta.

  • Un exemplar del @illegal_times , la nova publicació satírica on dibuixants de tot el món denuncien els atacs contra els drets col·lectius i individuals, i entre ells la llibertat d’expressió. http://illegaltimes.org/

 

Bon Nadal i Bona República! VeusxCAT Magazine per Boira d’Osona

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: