Els Triple Malta

Quan un escriu de quelcom que el fa vibrar, sentir-se un xic més viu, perdre vint anys sense cirurgia i uns quilets ballant, es fa impossible parlar-hi malament. El millor de tot és que fins fa quatre dies, ni sabia qui eren, bé no és del tot cert, un em sona de veure’l vist a la tele i dels altres dos, juraria que ens hem creuat en alguna barra, d’una bona tasca del barri… fent una birra.

La seua música és fresca, molt senzilla d’entendre i arriba tant a petits com grans. Que es gaudeix com un panatxé d’estiu a un bistrot de Roses o d’arreu del país.

Felicitats “Triples” per haver-hi sabut com treure un somriure a tothom, amb el llenguatge universal de la música i deixar a cada nota i cada tornada de les vostres lletres, l’empremta de la nostra terra: Catalunya.


Qui son?

El David, el Bruno i el Joan són l’expressió més autèntica del típic lleidatà, reusenc i barceloní, reunits, en aquesta ocasió, per a un projecte en comú: TRIPLE MALTA…
TRIPLE MALTA cobreix el buit endèmic de l’escena musical catalana amb la creació de la cançó de l’estiu “Vine amb mi”

  • Nota de secret de sumari: Manca aquí la Laia, sembla que és la seua fada padrina i m’hi jugaria que si no és empordanesa, segur: Gironina.

Què els agrada?

La cervesa. Una tarda al sofà veient una bona pel·lícula en català. Cantar a la dutxa. El nostre país. La cervesa rossa. Caminar sense rumb. Rumbejar sense camí. Els fruits secs. Els cargols a la llauna. La verdura. La cervesa torrada. Desconnectar el mòbil. Que el Molina ens anunciï bon temps. El pa. El tomàquet. El pa amb tomàquet. Compartir xerrada amb els amics. La cervesa negra. Veure com la nostra música fa que la gent sigui feliç. Viatjar a Malta en seient Triple. El 3… 

 

Què no els agrada?

Compartir la cervesa. Els realitixous. Matinar. Els embussos sense música al cotxe. Viatjar amb GPS. Els grups de guatsap. La cervesa calenta. Que el Mauri ens anunciï mal temps. El menjar ràpid. Saltar-nos la migdiada. Haver de repetir les coses més de 3 vegades. La cervesa mal tirada. Que ens diguin que no. El 13… (1)

  • (1) El 155 tampoc. 

Ara ja sabem una mica més d’aquests tres artistes, amics de tothom que a més a més canten, ens fan somriure i són com tots nosaltres. Molta sort “Els Triple Malta” i esperem gaudir aviat dels vostres directes als nostres pobles, barris i ciutats. I a tu Laia… Una forta abraçada

Enric Almar – VeusxCAT Magazine 


Canal youtube

BIRRES PER LA REPÚBLICA – Lletra sencera

        • Els Triple Malta Lletra: Bruno Morejon Música: David melgar

 

Please follow and like us:
0

One thought on “Els Triple Malta

Deixa un comentari

%d bloggers like this: