@CDDR – Arnau Riwz

Una altra iniciativa són els #CDDR @cddrcat , ells principalment es dediquen a dialogar, però dialogar en tots els idiomes possibles i a entrar a debat (EN) fils de comentaris de notícies internacional(S), tot un exercici de paciència i coneixement perquè no és tan fàcil posar-se a la pell d’un alemany, d’un francès o altres ciutadà (QUE VIU LLUNY DE LA SITUACIÓ) O (QUE VIU LA SITUACIÓ DES DE LLUNY) pren una opinió sempre des de la distancia . L’Arnau Riwz és, segurament un dels més actius i fa fils com aquests :


Altres funcions dels CDDR que òbviament neixen per afegir el concepte Digital als CDR de peu de carrer, és recolzar les accions variades a les xarxes, bé sigui la concentració a Brussel·les, comunicacions de premsa internacional, usos i seguretat a les xarxes i fins hi tot els bons costums a internet.

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: