Per demà matí – Noticies

No hi ha cap dubte que avui el gran esdeveniment serà a Brusel.les, sembla ser que fins hi tot hi han establiments de la capital d’Europa que han possat estelades als aparadors… Que gran ! No se espaÑa com ho veurà però que els europeus ja ens veuen com un nació cada dia ho veig més clar.

Així que avui tocarà el que toca, fer folra com em deia fa poc un bon company i a conquerir Europa amb el que millor sabem fer: Fer els carrers sempre nostres, siguin d’on siguin.

Tindrem conexions directes via youtube a @VeusxCat i mirarem de disposar-vos una d’elles per poder fer parroquia entre els comentaris vostres i dels companys de redacció.

Obriu boca i feu-li un cop d’ull al que diu : EL NACIONAL : Milers de vehicles catalans omplen les carreteres europees camí de Brussel·les i al que fa un parell de dies avançava VILAWEB : Dues grans victòries a Brussel·les.

Gaudim doncs dels moments històrics que serem es ia@s batalletes tots plegats segur però sense deixar el 21D de banda que ens juguem molt i cada dia pinta millor, així que un cop d’ull al que diu el MH President Carles Puigdemont a EL DIRECTE : Puigdemont assegura que ”la por a fer el ridícul” ha guanyat l’Estat als ulls del món i Toni Comín: «El Govern a l’interior tindrà limitacions i els que som a Brussel·les hi aportarem relat» a NACIÓ DIGITAL.

Que tot i com li correspon en Raul Romeva ens recorda a ELPUNTAVUI que en : “Oriol Junqueras és injustament empresonat perquè tenen por que el relat de la República arribi”. Nosaltres no hem de defallir per que ells no defalleixen tampoc.

Mireu sino la CUP com no es calla una a L’ALERTA : La CUP denuncia que TVE no ha emès el seu spot electoral i apreta per totes bandes : Riera: “No facilitarem un govern que es dediqui a fer autonomia i ajorni la República encara que hi hagi ‘pressing CUP'” a EL MON

Ja quasi bè amb la feia feta ara ja solsament em toca deixar-vos dit que gaudim demà: Conexions, fotos, videos i dels souvenirs i reglas quan tornin peró : “Feu la millor campanya de les vostres vides”. Gran Carta del VP Oriol Junqueras des de la presó per gaudir a ELPUNTAVUI.

Aqui us deixo amb bona companyia, bona nit per mi i per vosaltres : Molt Bon dia.

 

Enric Almar

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: